Доля

Чому все так?
Все хочеться змінити,але не знаєш як,
Ось бачиш,пташка провалюється в сніг,
Так само і людина провалюється в гріх,
Коли всього багато,не знаєш що робити,
А десь-то бідним людям у скруті треба жити,
Питаєш ти-"Чому"-а відповідь проста,
Що Доля,має чорного,колючого хвоста...


Рецензии