СОН укр
Бачу світло з небесних вікон
Бачу морок підземний і страх
І безсилля тримаю в руках .
Бачу сон , бачу день , бачу ніч
Там де жаба із лисом рідня
Беззубого красять коня
На життя , чи на смерть іде січ .
Бачу сон , бачу ніч , бачу день
Жовторотих природа пряде
Де гармонії плинне життя
Від джерел і до забуття .
Темна ніч , білий день , чи це сон ?
Бачу погляд свячених ікон
За верстою коротше верста
Я несу крок за кроком хреста .
І не сплю , бо вже бачу , не сон
Вилітають вогні із вікон
Розцвітає вже нова зоря
Ранок добрий і доброго дня .
23. 07. 2005.
Свидетельство о публикации №110010303063
Татьяна Бубнова-Ставропольская 18.01.2010 10:44 Заявить о нарушении