Хiба я тобi яблуком, коханий?
А хто нам змієм? Хто нам громовержцем?
Високий дар, немов Христові рани,
Виношуємо з острахом під серцем.
Спокуса плоті і
Любові таїна…
І нам бороть її
Чи випити до дна?
Хіба я тобі Євою, Адаме?
А хто нам раєм? Що Едемським садом?
Із безуму бажань хисткий фундамент
У чорнім морі сподівань і зради…
То зрада чи
Його благословення?
Високий чин
Чи спалення сердець?
Якби нам передбачити кінець
Того, що введено внутрішньовенно…
Хіба я тобі кривдою, мій орле?
Чи ти мені спокусою, мій раю?
Я на крилі твоїм в чеканні завмираю…
І щастя щем стоїть клубком у горлі…
1.01.2010
Свидетельство о публикации №110010302263
С наилучшими пожеланиями! Творческих успехов!
Ника
Ника Вербинская 20.08.2010 09:30 Заявить о нарушении