Колискова 2

 

Люлі, люлі, люлі
Горобці й зозулі,
Люлі, люлі, люлі,
Зайчатка й косулі,
Всім пора вам спатки,
Пташечки й звірятка,
Котик біля печі
Вже заплющив очі,
Рибка позіхнула,
Дитинка заснула,
Люлі, люлі, люлі,
Заснули дідулі,
Люлі, люлі, люлі,
Заснули й бабулі.
І вам пора спатки,
Хлопчики й дівчатка.


Рецензии