Хрещенику - на украинском языке
Миті дитинства - мов сни голубі.
Місячним світлом і сонячним сяйвом
Я вишиваю сорочку тобі.
Рідне гніздо ти залишиш невдовзі
У круговерті думок і надій.
Ясного дня і на темній дорозі
Храни тебе, Боже, хрещенику мій.
Друзів дитинства, їх вдачу і сутність,
Щастя світанки згадаєш здаля.
Мамину ніжність і татову мудрість -
Все нагадає сорочка твоя.
Манять яскраві далекі країни
Калейдоскопом знайомств і подій.
У вирі життєвім - довіку й однині -
Храни тебе, Боже, хрещенику мій.
Свидетельство о публикации №109123101095
Расшитая для Крестника с любовью,
Пусть принесёт благополучия покой,
Пусть будет Бог во всём всегда с тобою!
:)
Богаченко Татьяна 12.11.2010 10:41 Заявить о нарушении