Колискова

М*яко-синьою рядниною небо накрилося,
Спи маленьке совенятко, зранку ти втомилося.
Зорі маревом тендітним небо устеляють.
А бузочок з вітерочком пташок колихають.
 
Місяць важко вихваляється, почина блищати.
Кішка марно сподівається мишеня спіймати.
Всіх навколо місяцева казка зачарує,
Колискова пісня навкруги вирує.
Спи маленький. не тривожся, треба спочивати,
Завтра буде новий ранок, закрий оченята!


Рецензии