Цвiт шипшини

Біля лісу, розцвіла шипшина,
Цвіт далеко видно із села,
Ягоди дарує для людини,
В них цілющу силу зберіга.

До неї стежку протоптали,
На зиму ягоди зібрать,
Щоб попити напій вечорами,
Його силу відчути хотять.

Восени нас радує  шипшина,
Кущі аж гнуться до землі,
Зриває ягоди людина,
І щаслива вона у ці дні.


Рецензии