Песня о киевском Метро

Створена на честь 50-річчя Київського метрополітену (2009 рік)
Музика Оксани Марчун
Вірші Ігоря Біруліна
Виконує Марійка Шамич.
Прослухати пісню:
YouTUBE: https://youtu.be/Hna_uGFTybo
SoundCloud: https://soundcloud.com/igor_birulin/pisnya-pro-metro

1-й куплет

До кого ще з раннього ранку
Щодня поспішає народ?
Хто радий Гостям на світанку
Настільки, як наше Метро?!

Це – диво і гордість Столиці!
Тунелями й понад Дніпром
Веде поїзди залізниця,
Що зветься «Столичним Метро»!

Приспів 1:

Столиці окраса,
Стрімке і сучасне -
Ти наша любов назавжди!
Летять через Місто
І станцій намисто
Блакитні твої поїзди!

2-й куплет:

Найкраща із кращих традицій –
Натхненно творити добро!
Кияни і гості Столиці
За швидкість цінують Метро!

Роки героїчної праці
І велич технічних ідей
Створили підземні палаци
І казку Метро – для людей!

Приспів 2:

Столиці окраса,
Стрімке і сучасне -
Ти наша любов назавжди!
Летять через Місто
І станцій намисто
Блакитні твої поїзди!

Хай будуть незмінні
Комфорт і Гостинність
Й натхнення – творити  добро!
Хай завжди зоріє,
Як втілена Мрія,
Чудове столичне Метро!

ФОТО Tim Adams - Kyiv metro at Dnipro station in Kyiv, Ukraine (Flickr)


Рецензии