Julia Shein You reminded me...

Julia Shein  -  My Magician, - You reminded me, -
________________ “where am I from!”

1. If I forgot
________________ where I am from, -

2. I take
___________ my any Thing

3. in my own Origin – Kingdom

4.   – my World – Macrocosm

5. – of my Starlit Memories
__________________of my Home –
_______________________ - Universe…

______________________________________________
*/ Out of my Cycle: ” My Magician,”- ’04


Рецензии