***

                Ми з тобою сидим зовсім поруч
                І навколо тремтять сторіччя,
                Та між нами маленька прірва,
                А між нами одвічний відчай.

                Ми з тобою такі дуже схожі
                І ми робимо схожі помилки,
                Та між нами маленька прірва,
                Ми застрягли по різним ссилкам.

                Ми з тобою –єдине ціле,
                Що розірване спільним сумом,
                І між нами маленька прірва.
                Ми втомилися грітися струмом.
 
                Ми знаходим ще щастя у буднях,
                Не ховаєм брехню за спиною,
                Та росте, як бур’ян наша прірва
                І немає серцям покою.


Рецензии