Я не бажаю

     1.Я не бажаю
Мати тебе
Все що я маю
Тільки себе
Будеш зі мною
Лагідним ти
Маю сказати
Боюсь висоти

Приспів:Але не можу я сказати так
Боюсь висоти я впасти боюсь
Літати мені не навчитись ніяк
Не можу літати і вже не навчусь

      2.Я не бажаю
Лагідних слів
Тільки скажу я
Як уві сні
Скільки не буде
Лагідних слів
Я все забуду
Скажу тобі ні

      3.Я не бажаю
Мати тебе
Я не бажаю
Лагідних слів
Я не бажаю
Тільки за те
Що ми зустрілись
Раз уві сні

Приспів:Коли я падала як камнем вниз
Ти як той сокіл мене підхопив
Ми полетіли вже разом донизу
відмовила я і сказала знов ні

Бо ні не можу я сказати так
Боюсь висоти я впасти боюсь
Літати мені не навчитись ніяк
Не можу літати і вже не навчусь

Бо ні, я не уві сні -4р.

Я бажаю тільки одного - швидше прокинутись, бо...

Я не бажаю... Я відлітаю... відлітаю...

2004р.


Рецензии