Всi ми iспит здаемо

Закричало дитя –
Її першії звуки.
Душі нове життя
Бог дає в наші руки.

В нашу владу і волю,
В наші відчай і біль,
В нашу волю й неволю.
На солодке? Чи сіль?

Частку Себе постійно
Грішним нам довіряє.
Як їй з нами – спокійно?
На Любов провіряє.

Тепер ми в ролі Бога
І на що ми є гідні.
За цю душу тривога?
Чи в любові є злидні?

Всі ми іспит здаємо,
Все життя. Що є миті.
Те візьмем – що даємо!
Це спасе на Тім Світі.


2009 р.


Рецензии