Pentru...

Pentru sine faci tu datorie,
Pentru sine munca-ti-o faci.
Pentru sine - pace, armonie,
Pentru sine numai spui sau taci.

Pentru mine faci tu datorie,
Pentru mine munca mea tu faci.
Pentru mine - pace, armonie.
Pentru mine! Numai... numai taci!

Pentru tine nu vreau. Nu. Nimic.
Melodie rupta. Versul strig.
Ca nu vreau nimic sau toate. Mic
Versul mic si mare ca gramada,
Ca viteazul din povestea vechi.
Si sfirsitul lumii sa devine
Inceputul sufletei perechi.

Bravo, Lena. Versul lin, cu sensul,
Iar greseli multe-multe faci.
Pentru sine numai scrii tu versul,
Pentru sine numai spui sau taci.

23.12.2009


Рецензии
Nu pot explica, dar imi place...
Desi aproape nu stiu limba romana!!!

Va doresc succes si inspiratie!!!

Палетта Гусареску   24.09.2013 14:43     Заявить о нарушении
Multumesc, draga! Si tie toate cele bune!

Елена Замулина   24.09.2013 23:48   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.