Чом тебе я не знайшла

      1.Ніколи не забуду
Твоїх очей шалений блиск -
Запам'ятаю
А потім наодинці
Я зазирну у них -
Тебе згадаю

Приспів:Чом, чом, чом тебе я
Чом тебе я не знайшла

      2.У темряві глухій
Нема зірок і місячного сяйва
А очі не твої
А очі не твої блищать зараз

      3.Чом я не відрізнила
Твоїх очей шалений блиск -
Накрила
Ця темрява глуха
Вона тебе всього поглинула -
І з'їла
2006


Рецензии