Хвил!

      1.Сильна хвиля б'є об пірс
Корабель хитається на воді
По радіо передавли буде шторм і біс із ним
Корабель хитається на воді

    Пр.:А навколо хвилі
Самі лише хвилі
І я посеред моря нескінченного
Наді мною чайки
Такі білі-білі
Але це ще не значить, що поруч нас берег

      2.Наче є надія на порятунок
Корабель хитається на воді
Наче як від долі подарунок
Що зустрілись ми на тім кораблі

    Пр.:А навколо хвилі
Самі лише хвилі
І ми посеред моря нескінченного
Та над нами чайки
Такі білі-білі
Але це ще не значить, що поруч нас берег

      3.Я посеред моря блукаю в надії, що
Хтось мене зупинить, врятує і скаже, що
Він мене кохає, пригорне-поцілує
Ні, все це лише мрії і насправді

Навколо лише хвилі
Тільки лише хвилі на воді
Колишеться корабель -
Мене вже нудить від цього
Небо вже чорніє і не зупинить ніхто
Природу з бажанням створити цей шторм

 Отже, як все скінчиться, ніхто не знає.
 Можливо, наснилось мені все та й співаю
 Але я також знаю, що навколо хвилі,
Самі лише хвилі і я посеред моря нескінченного
Наді мною чайки, такі білі-білі,
Але це ще не значить, що поруч нас берег

 Знаю, надія мене не покине,
 Знаю, вона мені допоможе
 Чують від берега -моя пісня лине -
 І до нас поспішає допомога.

2004р.


Рецензии