Слова

     1.Я усе ж запам'ятала
Твої слова
Наче зовсім і не знала
Їх значення
Та вже всі розшифрувала
Здається всі
Деякі я здогадалась
А ти мені

Приспів:Сказав на іншій мові
Слів незрозумілих купу
Чому мені?
Я можу їх забути
Але вже ні
Ні, я їх не забуду
Хоч вони мені
Зовсім незрозумілі
Але вже майже ні

      2.Я усе ж запам'ятала
Твої слова
Можливо знадобляться
Колись мені
Можливо я чекала
Твої слова
Але ж я не чекала
саме такі

      3.Здається у словах
Заплуталась сама
Чи може це той птах
Сказав тобі слова,
Які мені
Ти знов переказав
І знов не зрозуміла
Про що мені


2004р.


Рецензии