Оч!

      1.Коли я бачу твої очі
Мені здається, що ти поряд,
Я не боюся темної ночі
Мені здається, що ти навколо

Приспів:Очі твої, неначе зіроньки на небі
Кажу тобі - не посміхайся так, не треба

      2.Коли я бачу твої очі
Я не боюся темної ночі
Мені здається, що ти поряд,
Мені здається. що ти навколо

Приспів:Навколо мене лише темрява одна
Пісня моя стала сумна

Бо ти не робиш і не кажеш
Що мені робити?
Бо ти не робиш і не кажеш
Ти лише мовчиш
Бо ти не робиш і не кажеш
Чим на світі жити?
Бо ти не робиш і не кажеш
Ти вже не навчиш...

2005р.


Рецензии