В! дл! тай

    1.Відлітай в далечінь,
Я тебе не тримаю,
Я не бачу твою тінь,
Бо тебе вже немає

Приспів:На землі залишся, любий,
На землі - не будь жорстокий,
На землі - не будь жорстоким,
На землі ти бачиш зорі,
А на небі є лиш сокіл,
самотній сокіл.

      2.Скільки можна вже чекати -
Я тебе не помічаю;
І не буду турбувати,
Що б не сталось... - Я благаю...

2005 р.


Рецензии