Вамп! р

      1.Сонце заходить за хмари
Ти вже виходиш із тіні
Бачу ти не примара
Просто просто вампір ти
Ти хочеш мене вкусити
Я вже не помічаю
Як швидко врізаються ікла
В мою шию

      2.Небо затягують хмари
Я майже не бачу світла
Капають сльози на шкіру примари
Яку хочеш вбити
Наче хочеш кілок встромити
В серце тієї примари
Яка хоче тебе вкусити
Та наче на руках кайдани

      3.Та наче на руках кайдани
Не можеш поворухнутись
Не можеш піти ти з бою майдану
і не хочеш вампіром обернутись
Та що робити? Ти вже готовий
Стрибати в небо і не повернутись
Але ти вступаєш в бій
Чуєш? - до початку не повернутись!

      4.Отже встромляєш ти кіл
В серце того вампіра
Сам обертаєшся в пил
Але ж це несправедливо!!!

Нащо тебе він обернув вампіром?
Нащо кілок в твоє серце встомила?
Нащо ж він душу твою погубив?
Нащо тебе я вбила, адже ж так сильно любила?

  Кохала тебе усім серцем своїм
  Щиро кохала і ти відповів
  Коханням теж щирим
  Від зорі до світання у снах бачились вдвох

Нащо ж в світі доля існує
Настільки жорстока і сіра
Здається, він зараз цілує
А через хвилину вампір він...


2006р.


Рецензии