Iсторiя кохання в страшенний мороз

На Буковині сталася пригода,
коли у грудні бУла непогода,
мороз страшенний, хуртовина,
співав Володя, щоб пробачила дружина,
сам в стельку п'яний і
трембіту держе мерзлими руками,
таке собі гуцульське хлопці орігамі,
повітря повні груди набира й танцює ча-ча-ча,
від сильного морозу загусла у Владіміра сеча,
лайно у кишках кригою покрилось,
а серце у дружини так й не ростопилось...
*************************************
Ось вам така сумна історія кохання,
мороз, любов і серце вкрите льодом,що не тане,
і, спів Володі, наче наростаюче цунамі...


Рецензии