По-зимовому?

По-зимовому?

     Мій останній осінній трамвай
одиноко помчав в не березовий гай…
               я прошу, постривай!
Ти приїдеш й побачиш – там пусто…
                Так пусто…
     Хтось насухо витер жовті репліки
                трагедії осені.
    Їх тихо засипле блідою вуаллю снів –
    я самотньо поїду складати римовки
                скошені,
прикриваючись цнотою сіро-рожевих мрій.
                Так пусто…

Ти так ніжно торкалась моїх несміливих грудей
І остання дивилась на краплі останніх сліз
Ти ж так щиро кидалась на руки зимових людей…
Я так ніжно зі снігом в кишені падав униз.

Тебе вимкнуть разом з великим рекламним біг-бордом
та залишать на думці яскраво-кривавий бордель.


Рецензии