Про хмари

хмари збираються,
небом ім мариться ,
діти негоди,
та їм все прощаеться.

сонце закрите
вітром,як діти
в хованки граються
з щастя всміхаються.

люди зібралися,
з небом змагалися,
та все ім мариться
буря збираеться.

всі полякалися
і поховалися,
ми же стояли
дощу не боялися

люди казалися ,
люди лякалися
і попрощатися
з небом збиралися.

та ось розвидніло
лихо завиділо,
і утекло,так,
щоб навіть не видніло.

всяке трапляеться,
небо ж тримаеться
і нам з надією
сонцем всміхаеться.

ми ж хоч все знаемо,
сумніви маємо,
але дарма, бо ще
серце ми маємо.


Рецензии