Julia Shein My Magician, -From Your Heavens

Julia Shein  My Magician, - From Your Heavens!*/

1. This is your Fairy-Tale –
_______________________ Gift

2. of your divine Rose –
_______________________ Star

3. from the Seventh Heaven
________________________of your Presence, -

4. to bloom in my  Crystal Vase – Home

5. …  of my Soul’s MIR-PIR!**/

______________________________________
*/ Out of my Cycle: “My Magician”
**/MIR - Music of my Insights & Revelations”    
     PIR – Poetry of my Illuminations & Revelations”
   


Рецензии