Новорiчне вiтання...
Пошле Вам радість в хату,
Міцне здоров»я
Й літ юрбу густу
І Доленьку
Усміхнену й багату,
І пісню
Українську золоту!
Хай друзі й рідні
Вас не забувають,
Застільний келих
Сріберно дзвенить,
Хай радісним ясним
Квітучим маєм
До Вас в оселю
Ластівка летить.
Несе на крильцях
Втіху світанкову
І оптимізму
Сонячне тепло,
Чарівне й тепле
Українське слово
І приспане завіями зело..
Хай щедрий Світ
Осипле Вас житами!
Хай вишитий рушник
Махне крилом!
Добро і щастя
Завжди буде з Вами!
Із Новорічним
Радісним Різдвом!
Свидетельство о публикации №109122207053