Матусю...

Для Вас, матусю, я змушу танцювати
Ту річку, що виходить з берегів.
Для Вас, а ще для свого тата -
Найкращі серед тисячі батьків.
Для Вас, матусю, в садах співають птахи.
Нічого , що давно прийшла зима.
І не журіться, що летять від хати
Лелеків галаслива дітвора.
За Вами, рідна янголи літають,
Аби турбота не ударила в чоло.
Вони матусю стежать і вже певно знають
Кого карати й берегти кого.
А нам не важко зірвати з неба зірку.
Чи квіти розстелити Вам ковром
Ми ще кричатимемо "Гірко"
За Вашим з татом золотим столом.
Вам квіти виростить в саду ще треба
І Лілія - то лише перший цвіт.
 Не сивина, матусю, іней з неба
Упав на скроні, в сорок дев’ять літ.


Рецензии
Ты действительно пишешь сердцем!!! Очень исскренне и нежно!!!

Алексей Мироноф   22.12.2009 18:57     Заявить о нарушении