Мо й муз

*****
Напамять залишу
Лише кілька слів,
А потім облишу
Всі думи сумні…
Ти янголом павшим
Прийшов уві сні,
Мене надихав ти
Співати пісні.
Ти зірка яскрава,
Що світить в ту мить,
Коли ти не знаєш,
Куди тобі йти.
Ти зайчик веселий
Серед тіней,
Яскрава веселка
Після дощей.
А як усміхнешся
Так щиро мені,
То щось колихнеться
У серці моїм.
06.03.07


Рецензии