Кл тка

*****
Не розумію, як мене спіймали
В ту клітку, що зробив
Диявол саморучно і позбавив
Останніх зрозумілих слів…

Я намагаюсь битися в тій клітці,
Але вона не пускає мене;
Я крокую по темряви нитці
І у темряві щось шелесне...
І цей шелест, можливо, розбудить
Ті краплини свідомості, і
Заспіває душа; не надурить
Більш мене той чортяка лихий!
22.03.2007


Рецензии