Щаслива доля

Все мріяв про щасливу долю,
Щоб день у радості пройшов.
Бували і думки в неволі,
Але вихід, як завжди знайшов.

Ішов уперто до мети своєї,
Долав, підкорював шляхи,
Здійснились мрії долі моєї,
Не соромно про це розповісти.

Плине час життя земного,
Як пішов у світ широкий,
Півстоліття вже шляху  моєму,
Щасливий, що був не одинокий.


Рецензии