Сльози зимою
В моєму житті тебе більше нема....
І літо пройшло-не залишивши сліду,
І осінь пройшла-залишилась обіда....
Як небо не плаче за сонцем зимою-
Так я не пускатиму сліз за тобою
Сенсу нема й не важливо,
Раніше здається без тебе я жила...
Тай сліз вже нема -не лишилось,
А може вони замість крові у жилах....
Нехай стікають де хочуть...
Хіба би не були червоними очі...
Небуде вже сліз за тобою..
Бо як лід на щоках будуть сльози зимою........
Свидетельство о публикации №109122004595