Коли ти поруч

Коли ти поруч – наче сонце сяє!
І темно так – коли тебе нема…
Як літа взимку, на тебе чекаю
Щоб чути тихі, ніжнії слова!

Я хочу доторкнутися губами
Твого волосся і солодких вуст!
І обійнявши тебе вечорами
Не відпускати нікуди. Чомусь?

Тому що не збираюсь жалкувати,
Що доля поєднала разом нас!
Щодня закохуюсь, бо ВМІЄШ ти кохати…
Коли ти поруч – завмирає час!!!


Рецензии
Дуже гарно... романтично)

Оксана Омельченко   19.12.2009 00:19     Заявить о нарушении
Дякую!!! Воно так і є!!!

Алексей Мироноф   19.12.2009 18:48   Заявить о нарушении