Ти залишишся
Метелиця гуляє та шумить.
А я одна, в невиліковній тузі.
А мріяла зловити щастя мить.
Хотіла доторкнутися до тебе,
запам*ятати руки і слова.
Ти вирішив,що нам цього не треба.
Я почекаю. Бо я ще жива.
Омріяною ранньою весною
конвалію для тебе я знайду.
Я знаю- ти залишишся зі мною.
Поклич мене- до тебе я прийду.
Свидетельство о публикации №109121907470
Владимир Шестаков 03 06.02.2010 01:52 Заявить о нарушении
Анжела Ангел Шкицкая 06.02.2010 09:36 Заявить о нарушении