Тв1й голос чую з далини...

      ***

Твій голос чую з далини,
Він - ніби плин у тихім руслі.
Тече мелодієй струни,
Неначе скрапує із гуслей.

Радіє трепетно душа,
Коли слова твої привітні
Рясніють римою вірша -
Я ж - в мріях беспощадно квітну.


Рецензии