Черемшина

У гаю розцвіла черемшина,
Людей нектар її п’янить.
Уже грони формує калина,
Над гаєм місяць ще не спить.

Водограй шумить далеко,
І смереки танцюють танок.
Прилітають весною лелеки,
Свою землю люби, мій синок.

Де б не був, повертайся додому,
Черемшиновий край - це країна твоя!
Тебе мати чекає, а все інше потому,
Душу гріє лише своя земля.

Прилетіли лелеки до краю,
Повернулися в гнізда птахи.
Принесли вони щастя, я знаю,
Ми повинні лелек берегти.

Своїм дітям віддати найкраще,
Передати любов до землі.
Щоб онукам жилось іще краще,
Всі раділи від щастя в житті.


Рецензии