Never

Never
               
I’ll never be your lie,
I’ll never be your true.
I never see the sky
Where is just me and you.

I’ll never be “too much”,
Never be “too small”,
Never something new,
Always just “a few”.
I'll never break your wall –
My unconditional fall.
I’ll never be “too much”,
Never be “too small”,
Never something new,
Always just “a few”.
You never try to build
A little bridge for me.

I’ll never be your lie,
I’ll never be your true –
I never see the sky
Where is just me and you.

18.12.09


Рецензии