Кыш бабай

Таянып кышкы айга.
Суыклар керде канга.
Кыш бабай иртэ торып.
Чаналар йори корып.

Жылырак ,матур Май да.
Нинди бар кыштан файда?
Борыннар,куллар туна.
Жырлап жибэр Хэмдунэ.

Жылынып китэр кунел.
Йорэклэр доп доп тибэр.
Кояш менгэн тубэгэ.
Кышын булмас кулэгэ.

Чаналарны алып чык.
Таралсын тауда чыпчык.
Ярый килгэн Кар бабай.
Яна ел кирэк,Давай.


Рецензии