Iсторiя-тiнь
Розбиті дзеркала розхристаних мрій.
Історія друга: забути, що мала
Розчавлене серце гурбою подій.
Вони перетнулись – історія третя –
Живе виживає з безиких надій,
Загублена гордість, червона від злості,
В істериці часу сміється з падінь,
А потім ридає, в зневірі згасає,
Опалена снігом безликих гонінь,
Й таємно від себе на зустріч чекає,
Та це вже четверта історія-тінь.
2004.
Свидетельство о публикации №109121605524
цікаво сказано.
гарний вірш!
Александр Васильевич Бойко 21.12.2009 14:49 Заявить о нарушении
А то було, справді, тамно від себе і з до кінця невизначеною тоді ціллю...
Яна Бояринова 21.12.2009 18:33 Заявить о нарушении