Ноченька

Твої очі в темряві, сонні –
Обійми мене подихом повним
Вітра вільного. Я поруч з тобою,
Твою голову тримаю рукою.

Твої очі бачу я навіть тоді,
Коли вони в нічному полоні.
Я блукаю з тобою уві сні,
Поруч тримаю твій подих в долонях.

Наші мрії охороняю вночі,
Бо в цей час вони самотні.
Обіймаю тебе сердцем своїм –
Я люблю ці чортинацькі очі.


Рецензии
Прекоасное произведение!

Надежда Демченко   02.01.2010 11:49     Заявить о нарушении
Спасибо большое за проявленное внимание!

С уважением, Диана.

Диана Диморе   02.01.2010 11:51   Заявить о нарушении