Мрiя бiль нездiйсненоi реальностi

Мрія – бiль нездійсненої реальності, яскраве шоу, прояв марності, жага до життя, смерть знову і знову, чорна діра натхнення й зусиль і тече життям у барвистий біль вона…

13.12.09.


Рецензии