Подумки будь зi мною

Подумки будь зі мною
Наче мрія
Коли світ стіною
Неможливо постійно
Я на підлозі маленька граюся снами
Квітами на шпалерах існую кольорами
А зараз мене шматує потік
Сама даю тобі батіг…
Лиш це невідоме між нами
Відключаючи мене, біль знімає
Та свободи від вибору не буває…
убивай мене...убивай мене...

13.12.09.


Рецензии