За поцiлунок свiтлий молодят

За поцiлунок свiтлий молодят
Нiчого в свiтi кращого немаэ
У полум'i народжений кришталь
Весiльним дзвоном нiжним пролунаэ.
На пелюстки, що долi вiд троянд,
Ти просто впав, розкинувши обiйми.
Твоя душа, зi щастям через край,
Вже бiльше, бiльш нiчого вже не прийме.
Вiд губ твоiх, припавших до руки
Та погляду, що потонув в безоднi,
Останьоi фортецi камiнцi
Скотились промовляючи - Я згодна...


Рецензии