У царствi грiшних чебрецiв
Небо мостить око синє
В спіле золото копиць,
Де розкинулись на сіні
Два десятки молодиць.
Біла хатка задрімала…
Мучать цапа комарі…
Багрянисте кришить сало
Ранній місяць угорі.
Хлопчиків лелека ловить
І в корзиночку кладе..,
В бронзі свіжої полови
Спить грудасте й молоде..
Нічка з-поза груші зирить-
Плавить усміхом вуста..
25 –ть моїх у ірій
Пелюстково… відліта…
***
Іскри-зорі Вечір креше,
З люльки білий дим пуска..
За селом собака бреше ,
Як похмелений москаль.
Жаби дмухають у труби..
Понад став- сріблястий міст..
Я тебе, чаклунко люба,
Знов..до раю.. переніс(!!)
Лілії цілують ноги ,
Сам Петро вино несе..
А над раєм… око Бога
Заздро дивиться на все.
***
..О,як то файно! Над Сулою
Пройти з дружиною чужою
По росянистих берегах .
Втопитися в її очах
І..випірнути..серед раю…
Почути з грішних вуст:
кохаю…
А коли в двері день
загрюка
Збагнути – Світ коштовна
штука!!
Свидетельство о публикации №109121408098