З горища

      
               

.. Тут дух такий солодкий та духмяний,
Ромашки сплять,любистки, спориші..,
І миші,від сонетів зовсім п’яні,
Читають мої зоряні вірші..
Сюди злітають генії за північ..-
Тодось, Миколка,пломінкий Михаль...
І з піднебесся срібнохвостий півень
На наші посиденьки позіха..
Чіпляє Ніч на павутину роси
І ті стрибають в зошити старі..
Миколка, розкуйовджений і босий
По срібній нитці в Небеса побрів.
Тодосів усміх ніжиться на сіні,
Із бронзи кована строфа дзвенить,
І потойбічні Його очі сині
Бринять у пісні спокоєм ясним.
..Товчуться миші- читачі завзяті..
Зіниці зір, залиті медом, сплять..
У моє серце, піснею розтяте
Люцифери на трапезу летять.


Рецензии
даже с плохим знанием украинского чувствуется мелодика стиха
понравилось

Просто Читательница   01.01.2010 15:07     Заявить о нарушении