зимно

Засніжило... закидало... запорошило...
Насунуло... обмерзло... відгуло...
В каміні вогнище до ранку ще горіло,
А от у серці згасло, відійшло!
На ялинкових гілках нависає іней -
Так висне наді мною його тінь
Мені рік Тигра пропонує зміни.
Я їх ретельно занесу в свій дім.


Рецензии