Мисливиця

Небесні зв’язки між парами
Зумовлені ритмом подиху.
Полонити його чарами –
Вистачає одного погляду.
Вона вміє мочати голосом,
Говорити у тон з тишею.
Обізвати його – куросом,
Поцілунок – солодкою вишнею.
Вона знає ціну пестощів,
Із богами його порівнює.
І приймає від нього ласощі,
Порівнявши з алмазною скринею.
І тримаючи близькість межами,
Викликає у ньому воїна,
Поїдає словами ніжними,
Та мисливиця обездолена.
Вистачає одного погляду,
Щоб зв’язати його чарами.
Сексуальність свіжого подиху
Визначає зв’язки між парами.


Рецензии