Присвятити...

Присвятити день мріям,
Присвятити себе світу.
Віддавати гроші повіям,
Коли їсти благають діти.
Присвятити тому вірші,
Хто про них навіть знати не хоче.
Не буває нічого гірше,
Однієї без тебе ночі.
Присвятити годину книгам,
І хвилину віддати сніданку,
А останній весь час – бурхливим
Спогадам по тобі на ганку.
Спогадам по тобі, хоч, звісно
Про них знати і чути не хочеш.
А я все ще римую тісно
Проведені без тебе ночі,
Що у файлах могла би стерти.
Бо давно не ридаю у постіль
І давно не жадаю смерті,
Бо для цього,напевно, доросла.
І я знаю, що це кохання
Не найгірша історія суму,
Що, напевно, воно останнє
Через що я страждати буду.
На планеті ще стільки болю,
І людських помилок стільки,
Що відносини наші з тобою,
Романтичні юнацькі втіхи.
Присвятити свій світ тобі,
А тебе присвятити світу.
Проститутки давно не в моді,
Краще хай поїдять діти.


Рецензии