Штампувальники

Міський перевертень думок,
І поїзди, і поїзди...
Гранений сік, беззвучний рок,
Прохід заповнений людьми.
Сталевий стан, жаданий біль,
І нездоланні почуття.
Фільтрація чужих дозвіль,
Перерахунки днів буття.
Міський потік сталевих сліз,
І запах сексу, як магніт,
До неба реверанс на біс.
Заплющу очі, вимкну світ.

Та запах сексу на стіні
Лише уявна ілюзорність.
Прохід заповнений людьми,
І на зап’ястях сенсу помісь.
Немає стін, тим паче крил,
Ми всі влаштовані стандартно!
Високий – геній, той – дибіл –
Це лиш розділення по партам.
І наш футляр давно тісний,
Потік думок по колу скаче,
Кордон із штампів заміцний,
Та спробуй вирватись, юначе.


Рецензии