перебор

Взвинчен, вспыльчив, сгорблен, сбивчив, демоноподобен, важен, страшен, ношен, грязен, взбешен, брошен, годен, неопробан, гадок, сладок, страстен, падок,не вибрит, не застегнут, не сломлен и не вогнут, забыт, зарыт, прострелен, перпендикулярен, параллелен, помят, поэт, покрошен, забит, взбит, сыт, взъерошен, подарен, ранен, смешан, накрыт, прорыт, безгрешен, начитан, нажишитан, напрасен, скрыт, насчитан, оскален, охуенен, окрашен, вечен, вспенен.


Рецензии