Колискова мого м ста...

Колискова мого міста - спів пташок нам невідомий.
Гітара тане під акордом - акорди немагнітофонні,
Акорди, що вгамують втому.

Кеди від Гальяно в серці - кеди, що звучать без ноти...
Хочу баннер з очей здерти! Він, мабуть, не буде проти...
Відходи... так, він ходе.

До мене, до волосся зранку доторкається навмисно.
Ми зустрічаємось на ганку...
Колискова мого міста. Колискова, що зависла...
Так. Зависла.


Рецензии