Без кризи

На білбордах у місті написано – люди всі різні,
На шпальтах газет надруковано – люди всі вільні.
Може і так, а може – це наслідки кризи,
Кризи душі, що каже нам не хворіти.

Збочення чи забаганка – естетика кисня.
Дозвіл розумних людей, що сумні в прозі –
Це резинові знаки, хвилясті перетини ліній,
Камери, пастки, ганчирки (‘я), що в нас на дорозі.

В нас мокрий асфальт та „Пуск”, як команда,
Іграшки з вати, синці від браслетів...
Я буваю відкритою і безпорадною.
Я – вільна і різна водночас, без кризи.


Рецензии