Кохати до нестями

Кохати до нестями…
А навіщо?
Навіщо взагалі?
Втрачати спокій
За те є нетямущеє кохання?
Дивитись в очі,
Захлинатись,
Серце
            палити,
Ніжки мучити на шпильках,
Вдягати ту мереживну білизну
Яку…
          Авжеж,
                ніколи не побачить,
Бо байдуже йому тієї вроди.
Самозакохане створіння миле.
               
7.12.09.


Рецензии